Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Eylül 2016 - 13:13 Yorum: 0

Denizli Öğrenci Kart’ta vize dönemi başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin şehir içi otobüs ulaşımında kullanıma sunduğu "Denizli Öğrenci Kartı"nda vize dönemi başladı.

Denizli Öğrenci Kart’ta vize dönemi başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin şehir içi otobüs ulaşımında kullanıma sunduğu "Denizli Öğrenci Kartı"nda vize dönemi başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin şehir içi otobüs ulaşımında kullanıma sunduğu "Denizli Öğrenci Kartı"nda vize dönemi başladı. 2016-2017 eğitim-öğretim yılına girilmesiyle beraber Denizli Öğrenci Kartı için vize sürecinin başladığı ifade edilirken, vize işlemleri için 2016-2017 eğitim-öğretim yılına ait öğrenci belgesi gerektiği kaydedildi. Doğum tarihi 2000 yılına kadar olan öğrencilerin vize için nüfus cüzdanları ile gelmeleri yeterli olduğu belirtilirken, yeni Denizli Öğrenci Kartı çıkartmak için gerekli evraklar ise şu şekilde açıklandı: "2016-2017 eğitim-öğretim yılına ait öğrenci belgesi (e-devletten alınan öğrenci belgesi veya 2016-2017 eğitim-öğretim dönemine ait bandrollü öğrenci kimlik kartı) ile son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet fotoğraf; doğum tarihi 2000 yılına kadar olan öğrencilerin yeni Denizli Öğrenci Kartı çıkarması için nüfus cüzdanları ve 1 adet fotoğraf ."

Vize işlemleri nerede yapılacak?

Denizli Öğrenci Kartı vize işlemlerinin Özel İdare Kart Dolum Merkezi (Eski Öğretmen Evi karşısı), Bayramyeri Kart Dolum Merkezi (Bayramyeri Meydanı),Denizli Büyükşehir Belediyesi Kart Dolum Merkezi (Büyükşehir Belediyesi giriş katı) ve Otogar Kart Dolum Merkezi'nden (Otogar otobüs girişi yanı) yapılabileceği ifade edildi. Son vize tarihinin 17 Ekim olduğu kaydedilirken, vize yaptırmayan öğrencilerin öğrenci kartlarını bu tarihten itibaren kullanamayacakları duyuruldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber