Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Ekim 2016 - 10:58 Yorum: 0

Denizli Ticaret Odası Enerji Verimliliği Derneği’ni ağırladı

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ve Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi Başkanı...

Denizli Ticaret Odası Enerji Verimliliği Derneği’ni ağırladı

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ve Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi Başkanı Mehmet Akgün ve dernek yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına yeni seçilen Uğur Erdoğan'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Başkan Erdoğan'a ve Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan dernek yönetimi, enerji verimliliği konusunda yaptıkları çalışmaları ve projeleri başkanlara anlatarak yeni projeler ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Enerji kaynaklarının ihtiyaçlarımızı karşılamakta yetersiz olduğunu ve bunun sonucunda enerjimizi ithal ettiğimizi ifade eden Enerji Verimliliği Derneği Başkanı Mehmet Akgün, "İthal ettiğimiz her türlü enerji bizim dışa bağımlılığımızı arttırmakta ve cari açığımızı büyütmektedir. Yaptığımız çalışmalarda, hayat şartlarımızdan ödün vermeden evlerimizden işyerlerimize kadar her yerde kullandığımız enerjide yüzde 20'lik tasarruf kapasitemiz olduğunu tespit ettik. Ve bu tasarrufu gün yüzüne çıkartmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Ticaret Odası olarak sizlerin de bizlere çalışmalarımızda destek olarak Denizlimizi enerji verimliliği konusunda bilinçlendireceğimize inanıyorum." dedi.

Enerji Verimliliği Derneği'ni çalışmaları dolayısıyla tebrik eden Başkan Erdoğan, "Ülkemizdeki cari açığın en önemli etkenlerinden birisi enerjidir. Bizler enerjiyi verimli kullanır ve hatta alternatif enerjiye yönelirsek cari açığımızı da o kadar azaltmış oluruz. Denizli'nin bu konuda da duyarlı olduğu ve enerji alanında yatırımlar yaptığını görmekteyiz. 2016 yılı Temmuz ayı sonu itibariyle alınan 73 yatırım teşvik belgesinden 40 adedi enerji sektörü için alınmıştır. Enerji için teşvik alınması bizlere gelecek için umut vermiştir. Platform üyeleri ile birlikte enerji verimliliğinde farkındalığı daha da arttırabileceğimize inanmaktayım. Bunun için yapılacak ilk platform toplantısında Enerji Verimliliği Derneğinin üyeliği için teklifte bulunacağım. Enerji konusunda platformda dernek olarak yer almanız bizler için çok faydalı olacaktır. Sizlerin hazırlayacağı raporlar ile Denizlimize enerji konusunda büyük katkıda bulunacağımızı düşünüyorum. Umarım ilimiz ve ülkemiz için önemli işler gerçekleştiririz. Denizli Ticaret Odası olarak da derneğimizle her türlü işbirliğine hazırız" diye konuştu.

Denizli Ticaret Odası Enerji Verimliliği Derneği’ni ağırladı

Denizli Ticaret Odası Enerji Verimliliği Derneği’ni ağırladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber