Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Eylül 2016 - 16:03 Yorum: 0

Denizli Valiliğinden dolandırıcılıkla uyarısı

Denizli Valiliği, son zamanlarda art niyetli kişilerin vali, vali yardımcısı ve özel kalem müdürünün isminin kullanılarak, dolandırıcılık yapan şahıslara...

Denizli Valiliğinden dolandırıcılıkla uyarısı

Denizli Valiliği, son zamanlarda art niyetli kişilerin vali, vali yardımcısı ve özel kalem müdürünün isminin kullanılarak, dolandırıcılık yapan şahıslara karşı vatandaşları uyardı.

Denizli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, son zamanlarda art niyetli kişiler tarafından Denizli Valisi, vali yardımcıları, özel kalem müdürü ve il basın ve halkla ilişkiler müdürü gibi kişilerin isimlerinin kullanılarak dolandırıcılık yapan şahısların olduğu bildirildi. Dolandırıcıların iş adamlarının ve hayırsever vatandaşların ev, iş veya cep telefonlarına aramalar yaptıkları "Demokrasi Şehitlerine yardım ve engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye almak" gerekçesiyle valilikte çalışan üst yetkililerin isimlerinin kullanıldığı belirtildi.

Vatandaşların bu tür konularda dikkatli olunması gerektiğinin belirtildiği açıklamada, "Denizli Valiliği'nin veya herhangi bir kamu kurumumuzun vatandaşlarımız, işadamlarımız ve esnafımızdan, telefon veya diğer iletişim yollarıyla herhangi bir amaçla yardım toplama gibi bir talebi veya yöntemi bulunmamaktadır. İhtiyaç sahibi, engelli veya diğer başvuru sahibi tüm vatandaşlarımıza "yardımlar" Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız (SYDV) tarafından veya Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü aracılığıyla yapılmaktadır.

Valiliğimizin ve herhangi bir kamu kurumunun veya kamu yöneticisinin adını kullanarak telefon gibi yöntemle yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara hiçbir şekilde itibar edilmemesini, tedbir amaçlı olarak da böyle bir durumla karşılaşan vatandaşlarımızın hemen durumu Emniyet Müdürlüğü'nün (155) veya Jandarma Komutanlığı'nın (156) numaralı telefonlarını arayarak ihbarda bulunulması önemle rica olunur" ifadeleri yer aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber