Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Şubat 2020 - 19:33 Yorum: 0

Denizli Valiliğinden ‘korona virüs’ açıklaması

Denizli Valiliği, yüksek ateş şikayetiyle devlet hastanesine başvuran yabancı uyruklu 3 hastanın yapılan tetkiklerinden korona virüsüne rastlanmadığını...

Denizli Valiliğinden ‘korona virüs’ açıklaması

Denizli Valiliği, yüksek ateş şikayetiyle devlet hastanesine başvuran yabancı uyruklu 3 hastanın yapılan tetkiklerinden korona virüsüne rastlanmadığını açıkladı.

Denizli Valiliğinden yapılan açıklamada, 26 Şubat'ta Denizli Devlet Hastanesine 3 yabancı uyruklu hastanın yüksek ateş, burun akıntısı gibi şikayetleriyle başvuru yaptıkları belirtildi. Hastalardan numuneler alındığı ve enfeksiyon hastalıkları servisinde gözlem altına alındıklarının vurgulandığı açıklamada, "18 yaşında İran uyruklu, 27 yaşında Kırgız uyruklu ve 21 yaşında Afgan uyruklu hastaların numunelerinin sonuçları, Mikrobiyoloji Referans Laboratuvarları ve Biyolojik Ürünler Dairesi Başkanlığı tarafından negatif olarak tespit edilmiş, 3 yabancı uyruklu vatandaşta da korona virüsüne rastlanmamıştır" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber