Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Haziran 2020 - 17:38 Yorum: 0

Denizli Valiliği’nden normalleşme süreci açıklaması

Denizli Valiliği'nden korona virüs tedbirlerinin gevşetilerek normalleşme adımlarının atılması ile ilgili yapılan açıklamada, vatandaşların rehavete...

Denizli Valiliği’nden normalleşme süreci açıklaması

Denizli Valiliği'nden korona virüs tedbirlerinin gevşetilerek normalleşme adımlarının atılması ile ilgili yapılan açıklamada, vatandaşların rehavete kapılmamaları istendi.

Konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, kontrollü sosyal hayata geçildiği vurgulanarak bu dönemde daha dikkatli ve sabırlı olunması gerektiği dile getirildi. Açıklamada, "Kıymetli vatandaşlarımız, korona virüs salgını ile mücadelede yeni bir döneme giriyoruz. Artık, kontrollü sosyal hayat dönemindeyiz. Lütfen rehavete kapılmayalım, tedbiri elden bırakmayalım. Maske takmaya, sosyal mesafeye ve el temizliğine dikkat edelim. Tüm kurallara hassasiyetle uyarak, bu dönemi de inşallah hep birlikte aşacağız. Sabrınız ve dikkatiniz için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber