Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 25 Ekim 2016 - 21:48 Yorum: 0

Denizli Valisi Altıpramak, FETÖ’cülerin yargılanması ile ilgili konuştu

Denizli Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Vali Ahmet Altıparmak, Denizli'de yürütülen FETÖ/PDY operasyonları hakkında bilgi verdi ve ildeki davaların...

Denizli Valisi Altıpramak, FETÖ’cülerin yargılanması ile ilgili konuştu

Denizli Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Vali Ahmet Altıparmak, Denizli'de yürütülen FETÖ/PDY operasyonları hakkında bilgi verdi ve ildeki davaların savcılık tarafından belirlenen büyük salonlarda yapılacağını açıkladı.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol, yönetim kurulu üyeleri ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti üyesi gazeteciler tarafından karşılanan Vali Ahmet Altıparmak, İlyas Haytan Toplantı Salonu'nda gazetecilere, 15 Temmuz darbe girişimi ve Denizli'de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması hakkında bilgi verdi.

"FETÖ'ye bulaşmayanlar görevlerine dönüyor"

Denizli'de yürütülen soruşturma kapsamında bin 500'e yakın şüpheli hakkında işlem yapıldığını belirten Vali Altıparmak, "Operasyonlar büyük titizlikle sürdürülüyor. Bunun yanında kurulan komisyon ile FETÖ mağduru olduğunu düşünen ve görevinden alınan kamu personeli kişilerin de dilekçelerini alıyor ve inceliyoruz. Gerçekten bağlantısı olmayanlar görevlerine dönmeye başladı. Delili ispatı yüksek olanlar görevine geri dönecek ama gerçekten içinde olanlar da cezasını çekecek" dedi.

Denizli'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklu bulunanların yargılanması için savcılık tarafından salon bakıldığını açıklayan Altıparmak, "Şu anda Kocabaş Cezaevi'nde kapasite anlamında bir sıkıntı yok. Darbe ile ilgili olarak tutuklu olanların yargılanacağı salonların arayışı sürüyor. Savcılığımız mahkemelerin yapılacağı 3 tane salon inceledi ve yakın zamanda bu yerlerden birinde karar kılarak bizlere müracaat edecek. Bizler de belirlenen salonun tahsisini yapacağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber