Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Yerel 04 Nisan 2020 - 13:28 Yorum: 0

Denizli’de 2 bin 500 sokak hayvanını sahiplendirdi

Denizli'de 2 yıl önce hizmete giren Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi, hasta, yaralı, kaza geçirmiş ve kötü...

Denizli’de 2 bin 500 sokak hayvanını sahiplendirdi

Denizli'de 2 yıl önce hizmete giren Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi, hasta, yaralı, kaza geçirmiş ve kötü muameleye maruz kalmış sokak hayvanlarının bakım ve tedavilerini yapmaya devam ediyor. 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü'nde bugüne kadar 2 bin 500 sokak hayvanını sahiplendirdiğini açıkladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı, hizmete girdiği günden bu yana sokak hayvanlarına şefkat eli uzatmaya devam ediyor. Bugüne kadar binlerce sokak hayvanı ile çok sayıda yabani hayvanın tedavi ve bakımlarını sağlayan Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü'nde bugüne kadar yaklaşık 2 bin 500 sokak hayvanını sahiplendirdiğini açıkladı. Türkiye'nin sayılı tesislerinden biri olan 135 dönüm alana sahip tesiste binlerce sokak hayvanına bakım, tedavi, kısırlaştırma gibi müdahalelerde bulunulduğu, çok sayıda yaralı sokak hayvanının tedavi edilerek yeniden sağlığına kavuşturulduğu belirtildi.

Yüzlerce hayvanın gıda ihtiyacı karşılanıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi'nin yanında Kumkısık Mahallesi'ndeki Beslenme Odağı'nda sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarını da karşılamaya devam ediyor. Burada her gün yüzlerce köpeğin gıda ihtiyacı giderilirken, veterinerler sokak hayvanlarının kontrollerini de gerçekleştiriyor.

"Evinizin önüne bir kap mama ve su bırakın"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü'nü kutlayarak, Türkiye'nin sayılı merkezlerinden birine sahip olduğunu kaydeden Başkan Zolan, bugüne kadar 2 bin 500'e yakın sokak hayvanını da sahiplendirdiklerini belirtti. Korona virüsten dolayı zorunlu olmadıkça kimsenin dışarı çıkmaması gerektiğini vurguladı. Başkan Zolan, bu zor günlerde sokaklardaki can dostların da unutulmaması gerektiğini belirterek, herkesin evinin önüne bir kap mama ve su bırakması çağrısında bulundu.

Denizli’de 2 bin 500 sokak hayvanını sahiplendirdi

Denizli’de 2 bin 500 sokak hayvanını sahiplendirdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber