Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 02 Eylül 2016 - 15:43 Yorum: 0

Denizli’de bir kaymakamın görevine son verildi

Son çıkan Kanun Hükmünde Kararname ile Denizli'de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Baklan Kaymakamı'nın görevine son verilirken, Acıpayam...

Denizli’de bir kaymakamın görevine son verildi

Son çıkan Kanun Hükmünde Kararname ile Denizli'de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Baklan Kaymakamı'nın görevine son verilirken, Acıpayam Kaymakamı da açığa alındı.

Denizli'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın darbe girişimine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Baklan Kaymakamı Fethi Savran'ın görevine son verilirken, Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan görevden uzaklaştırıldı.

Öte yandan, Denizli'de aynı soruşturma çerçevesinde daha önce açığa alınan Denizli Vali yardımcıları Tuncay Engin, Mehmet Canoğlu, Alaattin Aktaş ve İsmail Kaygısız, Honaz Kaymakamı Turgut Gülen, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru'nun da görevlerine son verildiği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber