Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 10 Ekim 2016 - 21:08 Yorum: 0

Denizli’de “ByLock” kullanan 19 akademisyen ve memur gözaltına alındı

Denizli'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturmada, "ByLok" kullandığı belirlenen 19 akademisyen ve memur...

Denizli’de “ByLock” kullanan 19 akademisyen ve memur gözaltına alındı

Denizli'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturmada, "ByLok" kullandığı belirlenen 19 akademisyen ve memur gözaltına alındı.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgüt elemanlarının kendi aralarında kullandığı şifreli haberleşme sistemi "ByLock" kullandığı belirlenen şahıslara yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda Pamukkale Üniversitesi'nde görevli 19 akademisyen ve memur gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda çok sayıda CD, evrak ve yayına el konularak, incelenmek üzere emniyete götürüldü. Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber