Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 21 Haziran 2017 - 13:13 Yorum: 0

Denizli’de FETÖ operasyonu: 6 gözaltı

Denizli'de yürütülen FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında aralarında TİM Başkanvekili ve Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert'in...

Denizli’de FETÖ operasyonu: 6 gözaltı

Denizli'de yürütülen FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında aralarında TİM Başkanvekili ve Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert'in de bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri bugün sabah saatlerinde iş adamlarına yönelik eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirdi. Operasyonlarda aralarında TİM Başkanvekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert'in de bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı. Operasyonlar kapsamında ev ve iş yerlerinde polisin arama çalışmaları devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber