Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Kasım 2014 - 18:38 Yorum: 0

Denizli'de huzur toplantısı

DENİZLİ (AA) - Denizli'de Vali Şükrü Kocatepe başkanlığında "Huzur Toplantısı" düzenlendi.Kınıklı Polis Merkezi'nde düzenlenen ve Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Pamukkale Kaymakamı...

Denizli'de huzur toplantısı

DENİZLİ (AA) - Denizli'de Vali Şükrü Kocatepe başkanlığında "Huzur Toplantısı" düzenlendi.

Kınıklı Polis Merkezi'nde düzenlenen ve Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Denizli Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Nazmi Çiçek, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'in hazır bulunduğu toplantıya muhtarlar ve okul müdürleri de katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Kocatepe, atanmış ve seçilmiş tüm kamu görevlilerinin biraraya geldiğini, güvenlik konusunda vatandaştan gelen taleplerin değerlendirileceğini ifade etti.

Kocatepe, "Yurttaşlık görevini tam yapan insanların yaşadığı ülkeler daha huzurludur. Çevremizde olup bitenlerle ilgili, yaşadığımız şehirle ilgili meselelere birlikte çözüm üretmeliyiz. Toplumsal sorunlara hep birlikte duyarlı olursak sorunlarımızı daha çabuk çözeriz" diye konuştu.

Toplantıda muhtarlar ve diğer katılımcılardan gelen talepler tartışıldı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber