Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 21 Eylül 2020 - 15:38 Yorum: 0

Denizli’de kaçakçılara darbe

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda çok sayıda kaçak sigara, cinsel ürün ve eşyaya el konuldu.

Denizli’de kaçakçılara darbe

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda çok sayıda kaçak sigara, cinsel ürün ve eşyaya el konuldu. Kaçakçılık yaptığı tespit edilen ve gözaltına alınan şahıslar hakkında adli işlem yapıldı.

İl genelinde tütün ve eşya kaçakçılığını önlemek isteyen Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılara yönelik 6 ayrı operasyon düzenledi. Operasyonlarda, bin 229 adet cinsel içerikli ürün, 800 adet içi tütünle doldurulmuş dolma sigara, 23 adet kaçak eşya, 21 adet kaçak android cep telefonu ve 22 adet bandrole el konuldu.

Operasyonlarda kaçakçılık yaptığı tespit edilen ve gözaltına alınan 7 şahıs hakkında kaçakçılık suçundan adli işlem yapıldı.

Denizli’de kaçakçılara darbe

Denizli’de kaçakçılara darbe

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber