Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 20 Ağustos 2017 - 17:48 Yorum: 0

Denizli’de muhtarın otomobili kurşunlandı

Denizli Çameli ilçesinde, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından mahalle muhtarı ile amcaoğlunun otomobilleri kurşunlandı.

Denizli’de muhtarın otomobili kurşunlandı

Denizli Çameli ilçesinde, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından mahalle muhtarı ile amcaoğlunun otomobilleri kurşunlandı.

Olay, Denizli'nin Çameli ilçesi Yunus Pınar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce, Muhtar Günal Ongun ve Alptekin Ongun'nun evlerinin önündeki otomobillere pompalı tüfekle ateş açıldı. 4 el silah sesi duyduğunu belirten Alptekin Ongun, sesleri duyduktan sonra durumu muhtar olan amcaoğlu Muhtar Günal Ongun'a haber verdiğini, ardından ikisinin birlikte durumu polise bildirdiğini söyledi. Olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri incelemelerde bulunurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kimseyle husumeti veya bir problemi olmadığını söyleyen Muhtar Günal Ongun, "Dün Cumhurbaşkanımızın Denizli'ye gelişi nedeniyle Denizli'ye gitmiştim. Saat 22.30'da geriye döndüm. Yorgundum, saat 00.00 gibi uyumuştum. Bu sabah araçlarımız kurşunlandı. Ben silah seslerini duymadım. Amcaoğlu duymuş beni o uyandırdı. Baktık ki benim aracın arka camı ve bir lastiği patlamış, amcaoğlunun arabasının da sağ ön camı ve arka lastiği patlamış. Durumu polise bildirdik. Benim hiç kimseyle husumetim olmadı şimdiye kadar. Kimin yaptığı konusunda en ufak bir fikrim yok, polis araştırıyor" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber