Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 30 Temmuz 2014 - 11:48 Yorum: 0

Denizli'de orman yangını

DENİZLİ (AA) - Acıpayam ve Çameli ilçeleri arasında kalan makilik alanda başlayan ve ormana sıçrayan yangında, 1 hektar makilik, 2 hektar da ormanlık alan zarar gördü.Alınan bilgiye göre, Acıpayam...

Denizli'de orman yangını

DENİZLİ (AA) - Acıpayam ve Çameli ilçeleri arasında kalan makilik alanda başlayan ve ormana sıçrayan yangında, 1 hektar makilik, 2 hektar da ormanlık alan zarar gördü.

Alınan bilgiye göre, Acıpayam ve Çameli ilçe sınırı arasında kalan makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, Suçatı Mahallesi Geriz mevkindeki ormanlık alana sıçradı.

Orman işletme ekiplerinin, karadan 2 arazöz, 5 su tankeri ve 60 işçi ile havadan da 1 helikopterle müdahale ettiği yangın, yaklaşık 3 saatlik mücadeleyle kontrol altına alındı.

Yangında, 1 hektar makilik alanla, 2 hektar orman alanı zarar gördü. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber