Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 27 Haziran 2021 - 15:58 Yorum: 0

Denizli’de ormanlık alanda yangın

Denizli'de ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenden dolayı yangın çıktı.

Denizli’de ormanlık alanda yangın

Denizli'de ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Gökyüzünü saran alevler kentin birçok noktasında gözükürken, dağlık ve engebeli arazi olduğundan dolayı ekipler müdahalede güçlük çekiyor.

Yangın, Merkezefendi ilçesi Göveçlik Mahallesinde bulunan ormanlık alanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre henüz belirlenemeyen nedenden dolayı ormanlık alanda bir anda alevler yükselemeye başladı. Alevleri gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler arazinin engebeli olmasından dolayı yangına müdahalede zorlanırken, yangın kentin bir çok noktasından gözüktü. Ekiplerin söndürme çalışmaları devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber