Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 15 Ağustos 2020 - 00:43 Yorum: 0

Denizli’de trafik kazası: 2 yaralı

Denizli'nin Çal ilçesinde çift taraflı meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Denizli’de trafik kazası: 2 yaralı

Denizli'nin Çal ilçesinde çift taraflı meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kaza, Çal ilçesi Denizli-Uşak karayolu yol ayrımında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Denizli istikametinde seyir halinde olan Wosvagen markalı O.S. idaresindeki 20 R 2806 plakalı hafif ticari araç ile karşı yönden gelen Tofaş markalı O.Z. yönetimindeki 45 AEV 686 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekiplerden otomobilde bulunan O.Z. isimli sürücü sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Hafif ticari araçta bulunan sürücü ve yolcu konumundaki 3 kişi ise kazayı hafif sıyrıklar ile atlattı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri sürücü O.Z. ve yolcu konumunda bulunan 1 kişiyi yaralı olarak Çal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan, bölgeye gelen polis ekipleri yolda güvenlik önlemleri alırken, her an gibi bir kaza oluşmaması için trafik akışını sağladı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber