Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 28 Kasım 2014 - 20:18 Yorum: 0

Denizli'de uyuşturucu operasyonu

DENİZLİ (AA) - Denizli'de, uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddia edilen 4 kişi tutuklandı.Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,...

Denizli'de uyuşturucu operasyonu

DENİZLİ (AA) - Denizli'de, uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddia edilen 4 kişi tutuklandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde bazı kişilerin uyuşturucu madde ticareti yaptığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Emniyet güçlerinin Karşıyaka ve Dokuzkavaklar mahallerinde uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik düzenlediği eş zamanlı operasyonda 6 kişi gözaltına alındı. 

Operasyon kapsamında zanlıların üzerlerinde ve ikametlerinde 2 kilo 299 gram esrar maddesi, bin 345 uyuşturucu hap, 6 gram eroin maddesi, 250 gram kenevir tohumu, hassas terazi, av tüfeği ve 15 kartuş, kurusıkı tabanca ve 138 kurusıkı tabanca fişeği ele geçirildi.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan 4'ü tutuklandı, 2 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber