Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 22 Kasım 2016 - 13:09 Yorum: 0

Denizli’de uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltı

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca, Honaz, Pamukkale ve Sarayköy ilçelerinde yapılan beş ayrı operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken,...

Denizli’de uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltı

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca, Honaz, Pamukkale ve Sarayköy ilçelerinde yapılan beş ayrı operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 9 kişi gözaltına alındı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılıkla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde üretimi ve ticareti yapan şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Honaz, Pamukkale ve Sarayköy ilçelerinde yapılan aramalarda ekipler, 902 gram esrar, 137 adet extacy hap, 10 gram sentetik uyuşturucu, 4 gram anfetamin uyuşturucu, 30 gram kenevir tohumu ile bin TL nakit parayı ele geçirdi.

Ele geçirilen malzemelerle ilgili olarak 9 şüpheli gözaltına alınırken, zanlılar ile ilgili adli makamlar tarafından yasal işlem başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber