Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 28 Ağustos 2014 - 20:48 Yorum: 0

Denizli'deki "Bu Yaz Camideyim Projesi"

Proje kapsamında 90 öğrenci Kur'an-ı Kerim okumayı öğrendi

Denizli'deki 'Bu Yaz Camideyim Projesi'

DENİZLİ (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi Gençlik Kurulunca düzenlenen "Bu Yaz Camideyim Projesi" kapsamında 90 öğrenci Kur'an-ı Kerim okumayı öğrendi.

Başarılı öğrencileri ödüllendirmek için Sevindik Camisi'nde düzenlenen törende konuşan Kurul Başkanı Muzaffer Şakır, Kur'an-ı Kerim'i genç beyinlere aşılamanın çok önemli olduğunu söyledi.

Çocukların, ihtiyaç duyacakları dini bilgileri doğru adresten, doğru zamanda alması gerektiğini vurgulayan Şakır, şöyle konuştu:

"Buradaki eğitimin hayat boyunca devam etmesini diliyorum. Camilerin korkulacak yerler olmadığını göstermek ve camileri sevdirmek için bu organizasyona önem veriyoruz. İnsanlık olarak zor günler geçiriyoruz. Bu camimizdeki çocukların yaşıtları Filistin'de büyük zulümle karşı karşıya gelerek katlediliyor. Zulmün bir an önce bitmesi için dualar ediyoruz."

Dereceye giren öğrencilere tablet bilgisayarlar hediye edilen törende, kursu tamamlayanlara da Kur'an-ı Kerim, kitap seti, kırtasiye malzemeleri gibi ödüller dağıtıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber