Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:27 Amasya’da ahırda çıkan yangın söndürüldü21:17 Kenya Genelkurmay Başkanı Ogolla helikopter kazasında hayatını kaybetti21:16 CHP Genel Başkanı Özel: "Bugün beka sorunu her 4 gençten üçünün bavulları z...21:11 A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın EURO 2024’teki rakipleri belli oldu21:07 Muğla heyeti Erasmus projesi için İspanya’ya gitti21:02 Babaeski’de tüp yüklü kamyonda korkutan yangın21:01 İtalya Dışişleri Bakanı Tajani: "(İran saldırısı) İsrail’in vereceği karşıl...21:00 Gölcük’te bungalovların kiralanması krizi belediye meclisine yansıdı: Gölcü...21:00 TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi20:59 Amasya AFAD’dan depremin sarstığı Tokat ve Yozgat’a destek ekibi20:56 Yalova’da 2 hektar ormanın yanmasına neden olan zanlı gözaltına alındı20:56 Başkan Tetik şehit yakınları ile bir araya geldi20:54 Skytrax’tan dünyanın en iyi 10 havalimanı arasına giren İstanbul Havalimanı...20:46 Yozgat’ta 3 ilçede okullar 1 gün süreyle tatil edildi20:45 Fare, araca 8 bin liralık zarar verdi20:45 Çankırı AFAD Arama Kurtarma Ekibi deprem bölgesine gönderildi20:45 Ferhat Akbaş: “Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız”20:44 Elif Şahin: “Ya tamam ya devam maçıydı ve biz devam dedik”20:44 Yozgat Valisi Özkan: “Yaralımız yoktur”20:42 Mersin’deki kazada hayatını kaybeden işçi Osmaniye’de toprağa verildi
Asayiş 18 Ocak 2017 - 11:53 Yorum: 0

Denizli’deki kayıp şahısın arama çalışmaları sürüyor

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 2 gündür haber alınamayan 74 yaşındaki Mehmet Ali Acar'ı arama çalışmaları Dalaman Çayı'nda aralıksız sürüyor.

Denizli’deki kayıp şahısın arama çalışmaları sürüyor

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 2 gündür haber alınamayan 74 yaşındaki Mehmet Ali Acar'ı arama çalışmaları Dalaman Çayı'nda aralıksız sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, Acıpayam'a bağlı Çakır Mahallesinde ikamet eden 74 yaşındaki Mehmet Ali Acar'dan Pazartesi gününden beri haber alamayan yakınları, jandarma ekiplerine haber verdi. Jandarma ekiplerinin başlattığı arama çalışmalarında Acar'a ait 20 SA 742 plakalı otomobil Kavaklıdere mevkiinde çamura batmış bir şekilde bulunmuştu. Bunun üzerine ekipler, yaşlı adamın Dalaman Çayına düşme ihtimaline karşı, çayın kenarlarında ve içinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Arama kurtarma çalışmalarına jandarma ile birlikte AKUT, mahalle halkı ve zabıta ekipleri katıldı. Bugün süren arama çalışmalarına Muğla'dan deniz arama polisi de katıldı. Deniz polislerinin Dalaman Çayı'nda detaylı çalışma yapabilmesi için kepçe ile jet ski için yol açıldı.

Mehmet Ali Acar'ın Pazartesi günü saat 17.00'dan beri kayıp olduğunu belirten Çakır Mahallesi Göksel Türk, "Mahalle sakinlerimizden 74 yaşındaki Mehmet Ali Acar, Pazartesi gününden beri kayıptır. Şuan Acıpayam Belediyesi Zabıta ekipleri, AKUT, Jandarma ekipleri ve devletin her biri bizim yanımızda. Şuan arama çalışmaları devam ediyor, hala bir sonuç alamadık. Muğla'dan deniz polisi geldi, dalgıçlar katıldı, şuan arama çalışmaları devam ediyor" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber