Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 21 Ağustos 2016 - 14:03 Yorum: 0

Denizli’deki parti temsilcilerinden teröre ortak tepki

Siyasi partilerin Denizli'deki temsilcileri Gaziantep'te yapılan terör saldırısını sert bir dille lanetledi.

Denizli’deki parti temsilcilerinden teröre ortak tepki

Siyasi partilerin Denizli'deki temsilcileri Gaziantep'te yapılan terör saldırısını sert bir dille lanetledi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Haşim Teoman Sancar ve Milliyetçi Hareket Partililer, Gaziantep'teki bir düğüne yapılan bombalı terör saldırısını sert bir dille lanetledi.

Açıklamasında masum insanlara karşı yapılan bu saldırının bir insanlık suçu olduğunu vurgulayan AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, "Terör örgütlerinin ismi ne olursa olsun maksatları aynı. Huzurumuzu bozmak, birlik ve beraberliğimizi zedelemek istiyorlar. Ülkenin birliğini, beraberliğini ve huzurunu hedef alan hain terör örgütleri PKK, IŞİD, FETÖ ve diğerleri Türkiye'yi hedeflerine koymuşlar. Dört bir yandan haince ve acımasızca saldırıyorlar. Ama şunu bilmeliler ki teröre asla taviz vermeyeceğiz. Yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları kınıyoruz. Bu alçak saldırılar, milletimizin sahip olduğu birlik ve beraberliğini bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yıkmaya yetmeyecektir" ifadelerini kullandı.

"Kirli emellerine asla ulaşamayacaklardır"

Terör eylemleriyle milletin birliğine zarar verilemeyeceğini belirten Başkan Filiz, "Ülkemizin ve milletimizin bütünlüğüne yönelik Gaziantep'teki hain saldırı ve saldırıyı düzenleyenleri nefretle lanetliyorum. Yıkıcı ve bölücü mihraklar, bu ve benzeri saldırılarla Türkiye Cumhuriyeti ve milletimiz üzerindeki kirli emellerine asla ulaşamayacaklardır. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.Gazi şehrimizin başı sağ olsun" diye konuştu.

Partilerin artık ortak kınamaktan ziyade faal olarak çalışması gerektiğini savunan Cumhuriyet Halk Partisi Haşim Teoman Sancar, "Öncelikle sivil vatandaşlarımıza yönelik bu menfur saldırıyı lanetliyorum. Ülkemiz zor zamanlardan geçiyor. Bu durumun düzeltilmesi için partilerin ortak kınamanın ötesine, birlikte teröre karşı faaliyetler yapması lazım. Teröre karşı "Ulusal Mutabakat Planı" olması gerekiyor. Partilerin bir an önce terörle ilgili çözümlerde bulunması gerekiyor. Ülkenin hiçbir yerinde vatandaşlar kendini güvenli hissetmiyor. Güvenlik önlemlerinin üst düzeye çıkarılması gerekir. Bu anlamda tüm partilerin ortak bir zeminde hareket etmesi lazım. Ben tekrar vefat eden vatandaşlara Allah'tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyorum, ülkemizin başı sağ olsun" dedi.

"Haçlı zihniyetinin maşası FETÖ, PKK ve DAEŞ birleşti ve sahipleri adına ülkeme saldırıyor"

Sosyal medya hesabından Gaziantep'teki saldırıyı sert bir dille lanetleyen AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, "Haçlı zihniyetinin maşası FETÖ, PKK ve DAEŞ birleşti ve sahipleri adına ülkeme saldırıyor. Korkmayacağız ve boyun eğmeyeceğiz. Teröre lanet olsun.Korkmayacağız ve boyun eğmeyeceğiz. Gaziantep'te yaşanan hain terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Teröre lanet olsun. Allah'ın izniyle, millet olarak ikinci istiklal harbini de kazanacağız. Rabbim birliğimizi korusun" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber