Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 23 Temmuz 2014 - 18:58 Yorum: 0

Denizli'deki patlama

Denizli'de patlamanın meydana geldiği iş yerinin sahibi olan ve bugün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren kadının cenazesi toprağa verildi

Denizli'deki patlama

DENİZLİ (AA) - Denizli'de patlamanın meydana geldiği iş yerinin sahibi olan ve bugün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren kadının cenazesi toprağa verildi.

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesinde yaşamını yitiren Didem Fazlı'nın cenazesi yakınları tarafından Çaybaşı Mahallesindeki evine götürülerek helallik alındıktan sonra Ulu Camisi'ne getirildi.

İkindinin ardından kılınan cenaze namazına Fazlı'nın eşi Orçun Fazlı ve ailesi, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile yakınları katıldı. 

Didem Fazlı'nın cenazesi, namazın ardından Gümüşler Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Öte yandan patlamadan sonra anne karnındaki hayati fonksiyonlarını yitiren Didem Fazlı'nın 8 aylık bebeğinin, düşük yoluyla tahliyesinin yapılmasının ardından geçen hafta Asri Mezarlıkta toprağa verildiği öğrenildi.

Denizli'deki tarihi Kaleiçi Çarşısı'nın da bulunduğu Bayramyeri'nde 11 Temmuz'da, unlu mamulleri üretim ve satışının yapıldığı bir iş yerinde gaz sıkışması sonucu meydana geldiği tespit edilen patlamada 1 kişi hayatını kaybetmiş, 36 kişi yaralanmıştı. İş yeri sahibi hamile kadın Didem Fazlı, tedavi gördüğü hastanede önce 8 aylık bebeğini kaybetmiş, ardından da kendisi yaşamını yitirmişti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber