Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 31 Mart 2015 - 16:18 Yorum: 0

Denizli'deki şiddetli yağış

AK Parti Denizli Milletvekili Uçar: "Denizli'de şiddetli yağıştan kaynaklanan tüm zararlar telafi edilecek"

Denizli'deki şiddetli yağış

DENİZLİ (AA) - AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Denizli'de şiddetli yağıştan kaynaklanan tüm zararların telafi edileceğini bildirdi.

Uçar, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde yaşanan yoğun yağışlar nedeniyle Denizli kent merkezi ve ilçelerde su taşkınları yaşandığını, 28 Mart Cumartesi günü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Milletvekilleri Nurcan Dalbudak ve Mehmet Yüksel, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, ilgili kurumların yetkilileri ile beraber yağışlar nedeniyle zarar gören alanlarda incelemelerde bulunduklarını belirtti.

Denizli'de şiddetli yağıştan kaynaklanan tüm zararların telafi edileceğini ifade eden Uçar, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Şiddetli yağış gerek il merkezinde gerekse ilçelerde çok ciddi hasara yol açtı. Özellikle tarım alanlarında çiftçilerimizin ekinleri su altında kaldı. Yollar bozuldu, köprüler yıkıldı bazı vatandaşlarımızın evleri de zarar gördü. Afetin oluşmasıyla birlikte ilçeler ve büyükşehir belediye ekiplerimiz, DESKİ, DSİ başta olmak üzere ilgili kurumlarımız seferber oldu. Denizli'nin son yıllarda karşılaştığı bu büyük afete karşı devletimizin tüm imkanları seferber edildi. İl Tarım Müdürlüğümüz tarım alanlarında oluşan zararlara karşı hasar tespit çalışmalarını yürütüyor. Bozulan yollar ve yıkılan köprüler ile ilgili olarak hem büyükşehir belediyemiz hem de ilçe belediyelerimiz var güçleriyle çalışıyor."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber