Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Kasım 2014 - 14:53 Yorum: 0

Denizli'den kısa kısa

Kent Konseyi Gençlik Meclisi Vali Kocatepe'yi ziyaret etti

Denizli'den kısa kısa

DENİZLİ (AA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe'yi ziyaret etti.

Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Zeynep Karakoç ve Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri ile Vali Kocatepe'yi ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Denizli'deki en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olduklarını belirtti.

Kent Konseyi çatısı altında 4 meclisin olduğunu anımsatan Değirmenci, "Olağan seçimli genel kurullarını gerçekleştirdiğimiz Engeliler Meclisi ve Kadın Meclisi'nin yanı sıra kısa süre önce genel kurulunu gerçekleştirdiğimiz Gençlik Meclisi 15- 30 yaş arası gençlerimize hitap ediyor. Gençlik Meclisi 217 bin kişiyi temsil ediyor" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Şükrü Kocatepe ise, "Sizler Denizlimizin, ülkemizin gençlerisiniz. Dolayısıyla sizlerin gözlerine baktıkça biz geleceği görüyoruz. Sizler bizim ümidimizsiniz. Ülkemizi sizlere emanet ediyoruz. Sizlerden beklentimiz çok fazla. İstiyoruz ki, siz ülkemizi en başta gelen ülke yapın. Temennimiz, dualarımız budur" diyerek başarılar diledi.

- Merkezefendi'de belediye vezneleri hafta sonu mesai yapacak      

 Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi borçlarının yapılandırılmasında sona yaklaşıldığını hatırlatarak yoğunluk nedeniyle belediye veznelerinin hafta sonu da açık olacağını bildirdi.

Vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla, borç yapılandırma masası ve veznelerinde hafta sonu mesai yapılması yönünde karar aldıklarını belirten Subaşıoğlu, "Hafta içi yaşanan yoğunluğun önüne geçmek için hafta sonu da borç yapılandırma masamız ve veznelerimiz hizmet verecek. Vadesi geçmiş borçların ödenmesinde vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla hafta sonu 29-30 Kasım günleri mesai yapacak olan borç yapılandırma masası ve veznelerimiz saat 08.00 ile 17:00 arasında açık olacak. Yapılandırma 1 Aralık mesai bitimiyle sona eriyor. Bu tarihe kadar vatandaşlarımız borçlarını yapılandırarak ödeme imkanlarından faydalanabilir" dedi.

- DESKİ, mahallenin içme suyu şebekesini yeniledi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Hayrettin mahallesinin içme suyu şebekesini yeniledi.

İçme suyundaki yetersizlik ve şebekelerde yaşanan arızaların çok sık meydana gelmesinden ötürü sıkıntı yaşayan Hayrettin Mahallesi sakinleri, mahalle statüsüne kavuştuktan sonra konuyu Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne iletti. DESKİ Genel Müdürlüğü, 63 milimetre çapındaki içme suyu şebeke hatlarının 16 yıl önce döşendiğini ve kireçlenmeden dolayı tıkandığını, bu sebepten ötürü suyun yetersiz aktığını belirledi.

Yaklaşık bin 600 metre uzunluğundaki içme suyu şebekesi yenilenerek hizmete sunuldu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber