Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Kasım 2016 - 17:28 Yorum: 0

Denizlili ünlü ressam hemşehrileriyle buluşuyor

Denizlili ünlü ressam Yalçın Gökçebağ ve fotoğraf ustası Mustafa Karakaya'nın resim ve fotoğrafları Denizli Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonunda...

Denizlili ünlü ressam hemşehrileriyle buluşuyor

Denizlili ünlü ressam Yalçın Gökçebağ ve fotoğraf ustası Mustafa Karakaya'nın resim ve fotoğrafları Denizli Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonunda törenle açılacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizlili ünlü ressam Yalçın Gökçebağ ve fotoğraf ustası Mustafa Karakaya'nın eserlerinden oluşan karma bir sergi düzenliyor. Yağlı boya resimler ile fotoğraflardan oluşan sergi, 25 Kasım 2016 Cuma günü saat 17.00'de Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonunda törenle açılacak. Denizlili ressam tüm hemşehrilerini karma sergiye davet etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber