Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 17 Nisan 2022 - 11:53 Yorum: 0

Denizlililer tasavvuf musikisiyle mest oldu

Denizli Büyükşehir Belediyesinin her güne özel düzenlediği ramazan etkinlikleri çercevesinde sahne alan tasavvuf musikisinin sevilen ismi Ahmet Özhan Denizlilileri...

Denizlililer tasavvuf musikisiyle mest oldu

Denizli Büyükşehir Belediyesinin her güne özel düzenlediği ramazan etkinlikleri çercevesinde sahne alan tasavvuf musikisinin sevilen ismi Ahmet Özhan Denizlilileri mest etti.

Denizli'de ramazan gecelerinin vazgeçilmez mekanı haline gelen Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi bu kez tasavvuf müziğinin sevilen ismi Ahmet Özhan'ı ağırladı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin her güne özel düzenlediği ramazan programında sahne alan Ahmet Özhan konserine, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde sahne alan usta sanatçı Ahmet Özhan sevilen ilahi ve tasavvuf müziği şarkılarını Denizliler için seslendirdi. Programa katılanların büyük beğeniyle izlediği program sonunda sahneye davet edilen Başkan Zolan ve Sanatçı Özhan seyircileri birlikte selamladı. Başkan Zolan usta sanatçı Ahmet Özhan'a gece için teşekkür ederek, kentin simgesi horoz figürlü kaide verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber