Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:18 Şerafettin Elçi Havalimanı Şubat ayında 29 bin 933 kişiye hizmet verdi14:17 Sarıcaoğlu: “Sahte anketler ile ‘başkanlık hayali’ kuranlar, seçim günü uya...14:17 Büyükşehir DESKİ 3 mahallenin daha içme suyu hatlarını yeniledi14:17 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki: “Bittiğinde Zonguld...14:17 Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden iki iş birliği protokolü14:16 Başkan Togar: “Sevdalısı olduğumuz Tekkeköy için her zaman çalışacağız”14:16 İzmir merkezli kaçakçılık operasyonu: 15 bin litre etil alkol ele geçirildi14:15 Yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı yaşlı adam ağır yaralandı14:11 Fatih Belediye Başkanı Turan: “Unkapanı Değirmeni’nin restore edilmesi bölg...14:09 Evlenmek için kredi alacak depremzede gençlerin eğitimi başladı14:08 Kütahya Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı14:05 Anaokulu öğrencilerinden renkli etkinlik: Hijyene dikkat çektiler14:04 CHP’de Şükrü Genç endişesi14:04 Alanya Üniversitesi’nin öğrencilerine TÜBİTAK desteği14:03 Ertemur: “Emeklilerimizin destekçisi olacağız”14:01 AK Parti Sami Er, Şire Pazarı ve Canlı Hayvan Pazarını ziyaret etti14:01 Kazakistan Başkonsolusu’ndan yatırım çağrısı13:59 Bakan Tekin; “Meslektaşlarımızın fikir ve öneri bizler için çok kıymetli”13:56 Adıyaman’da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi13:55 Otomobille çarpışan hafif ticari araç devrildi: 1 yaralı
Sami Er
Spor 04 Mart 2015 - 15:38 Yorum: 0

Denizlispor galibiyet serisi peşinde

Denizlispor Teknik Direktörü Altparmak: "Alanyaspor maçıyla 3 puan serisine başlayacağız, şehrimizle bütünleşerek inşallah ligde kalacağız"

Denizlispor galibiyet serisi peşinde

DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, Albimo Alanyaspor maçıyla galibiyet serisi başlatacaklarına inandığını söyledi.

Yeşil siyahlılar, maçın oynanacağı Denizli Atatürk Stadı'nda Albimo Alanya spor maçının hazırlıklarını sürdürdü. 

Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın zor bir virajdan geçtiğini belirtti.

Takımın kaliteli bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Altıparmak, şunları kaydetti:

"Ligde 12 final maçı oynayacağız. Önümüzde çok önemli bir Alanyaspor maçı var. Osmanlıspor ve Giresunspor maçlarında koşan, iyi mücadele eden bir takım vardı. Bu iki maçta da galip gelecek pozisyonlar yakaladık, golle sonuçlandıramadık. Bu sorunu çözdük. Alanyaspor maçıyla 3 puan serisine başlayacağız, şehrimizle bütünleşerek inşallah ligde kalacağız." 

Öte yandan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Başkanı Ümit Varol ile yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Spor Yazarları Derneği Denizli Temsilcisi Osman Nuri Boyacı ve spor muhabirleri, Denizlispor'un teknik heyeti ve futbolcularını ziyaret edip tatlı ikram etti. 

DGC Başkanı Varol, futbolculara moral ve destek vermek için ziyaret gerçekleştirdikleri ifade ederek, "Denizlispor Avrupa kupalarında mücadele etmiş köklü bir kulüp. Zor bir dönemden geçiyor. Denizlispor'un bu durumunda hepimizin suçu var. İnşallah Alanyaspor maçıyla Denizlispor eski günlerine kavuşur. Takımıza başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Teknik direktör Altıparmak da gazetecilere teşekkür etti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber