Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Kasım 2014 - 13:23 Yorum: 0

Denizlispor Kulübü Başkanı Kıbrıslıoğlu:

"Başka bir teknik direktör ile görüşmemiz ve arayışımız olmadı"

Denizlispor Kulübü Başkanı Kıbrıslıoğlu:

DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un kulüp başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, teknik direktör Özcan Bizati ile yola devam ettiklerini, başka bir teknik direktör ile görüşmediklerini bildirdi.

Kıbrıslıoğlu, kulübün resmi sitesinden yaptığı açıklamada, Denizlispor’un yeni bir teknik direktör ile görüşmeler yaptığı şeklinde medyada çıkan haberlerinin doğru olmadığını bildirdi.

Teknik direktörleri Özcan Bizati ile yola devam ettiklerini ifade eden Kıbrıslıoğlu, "Başka bir teknik direktör ile görüşmemiz ve arayışımız olmadı. Biz hocamızın yanındayız. İddia edildiği gibi Orduspor'dan ayrılan Levent Devrim ile de görüşmemiz olmamıştır. Böyle haberlerin çıkması kulübümüze zarar vermektedir" dedi. 

Açıklamada, kendi evlerinde pazar günü oynayacakları Elazığspor maçının çok önemli olduğunu belirten Kıbrıslıoğlu, "Üst sıra mücadelesinden kopmamak için Elazığspor maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor. Bunun için de taraftarımızın desteği şart. Taraftarlarımızdan takımımızı yalnız bırakmamasını ve desteklemesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber