Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 15 Mayıs 2016 - 00:03 Yorum: 0

Denizlispor, Mağlup Olmasına Rağmen Ligde Kaldı

Denizlispor, ligin son maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 5-2 mağlup olurken, Balıkesirspor'un 1461 Trabzon'u 4-1 yenmesiyle ligde kaldı.

Denizlispor, Mağlup Olmasına Rağmen Ligde Kaldı

Denizlispor, ligin son maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 5-2 mağlup olurken, Balıkesirspor'un 1461 Trabzon'u 4-1 yenmesiyle ligde kaldı.

PTT 1. Lig'in son haftasında evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşan Denizlispor, şok bir yenilgi aldı. Evinde 5-2 gibi farklı bir skorla rakibine boyun eğen yeşil-siyahlılar buna rağmen Balıkesirspor'un 1461 Trabzon'u mağlup etmesiyle ligde kaldı.

Denizlispor Teknik Sorumlusu Ümit Metin Yıldız, "Denizli'ye hayırlı olsun. Bugünkü maçla ilgili yorum yapamıyorum. Ligden düşseydik bu çok dramatik olurdu. Bu skoru hiç beklemiyorduk. Biz kendi taraftarımızın önünde galip gelerek mutlu bir şekilde ligde kalmayı isterdik. Ancak bu maçlardan sonra bazı ön yargıların değişmesi gerekiyor. Ben Gaziantep BŞB'yi canı gönülden kutlarım. Çünkü bu maç bizim lehimize bitseydi çok senaryo yazılırdı. Bunun böyle olmadığını gösterdiler. Futbolcuların namuslu, emekçi kişiler olduğunu gösterdiler. Kümede kaldığımız için çok mutluyuz. Gelecek sezon için yönetim ile Koray Palaz hocamız önümüzdeki günlerde görüşecek. Artık Denizli kentinin bu girdaptan çıkması gerekir. Denizlispor'un yeri burası değil. İnşallah hayırlısı olur" dedi.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR CEPHESİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesispor Teknik Direktörü Vedat Özsoylu ise, "4 tane eksik oyuncuyla geldi. Genç arkadaşlara fırsat vermek istedik. Onlar da görevini çok iyi yaptı. Denizlispor geçen hafta bence ligde kalmayı garantilemişti. Denizlispor'la maçlarımız güzel geçiyor. En önemlisi şaibesiz bir maç oynadık. Galip geldiğimiz için mutluyuz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber