Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 23 Ekim 2016 - 17:08 Yorum: 0

Denizlispor Teknik Direktörü’nden başkana ’dön’ çağrısı

Denizlispor Teknik Direktörü Ali Tandoğan, istifa edeceğini açıklayan Kulübü Başkanı Süleyman Urkay'a görevine dönme çağrısında bulundu.

Denizlispor Teknik Direktörü’nden başkana ’dön’ çağrısı

Denizlispor Teknik Direktörü Ali Tandoğan, istifa edeceğini açıklayan Kulübü Başkanı Süleyman Urkay'a görevine dönme çağrısında bulundu.

Dün oynanan Denizlispor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının ardından yaptığı açıklamada istifa edeceğini açıklayan Kulüp Başkanı Süleyman Urkay'a futbolcular ve Teknik Direktör Ali Tandoğan, görevine dönme çağrısında bulundu.

Denizlispor, perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası 3. tur eleme maçında Yeni Amasraspor ile oynanacağı maçın hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesisleri'nde sürdürdü. Takımın başında Teknik Direktör olarak ilk kez idmana çıkan Ali Tandoğan, futbolculara uyarılarda bulunarak geçen sıkıntılı dönemin kendilerini etkilememesi gerektiğini belirtti.

Antrenman sonrası basına konuşan Teknik Direktör Ali Tandoğan ile futbolcular Ömer Alp Kulga ve Cenk Güvenç, istifa eden Başkanı Süleyman Urkay'ın görevine dönmesi çağrısında bulundu.

Sezon başında takımın hocası belli olmadan Sportif Direktörlük görevine geldiğini belirten Ali Tandoğan, "Zor bir süreçten geçiyoruz. 8 haftadır her türlü soruna rağmen kulübü ayakta tutmaya çalıştık. Yaşanan sıkıntılarda ben de vardım ama yönetimimize her zaman güvendim. Onlar da canla başla çalışarak transfer yasaklarını kaldırdılar, önceki dönemlerin borçlarını ödediler. Mücadele ettiler ama gerekli ilgi ve alakayı hiçbir zaman görmediler. Bu anlamda çok üzgünüz. Umarım başkanımız hak ettiği desteği görerek bu kararından vazgeçer. Biz bugünlere beraber geldik ve gitmek gerekiyorsa beraber gideriz" dedi.

Futbolcular: "Herkesin elinden geleni yapması gerekiyor"

Futbolcular adına konuşan Kaptan Ömer Alp Kulga ve Cenk Güvenç ise "İyi bir takım kuruldu. Çok iyi gittiğimizi düşünüyoruz. Bizim sahada mücadele vererek, kazanarak aldığımız puanların eski borçlardan dolayı silinmesi ister istemez takımımızın moralini bozuyor. Başkanımız her şeye rağmen bizi motive etmeye çalışıyor. Kendisinin ve yönetim kurulunun zorlu bir süreçten geçtiğinin farkındayız. Ama başkanımız elinden gelen her şeyi yapıyor. Biz başkanımızın ve bu yönetimin arkasındayız.Biz sahada sonuna kadar mücadele ediyoruz. Şehrinde bu takıma destek olması gerekiyor, herkesin elinden geleni yapması gerekiyor. Başkanımızın kararından dönmesini ve bu takımın hak ettiği desteği görmesini istiyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber