Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:37 Avrupa 2.’si boksör memleketi Niğde’de coşkuyla karşılandı23:30 8. kattan düşen 1.5 yaşındaki bebek hayatını kaybetti23:26 "Dağ-Der Bayramlaşma Danışığı" coşku ile kutlandı23:21 BM Soruşturma Komisyonu, İsrail’i 7 Ekim olaylarına ilişkin soruşturmayı en...23:20 İzmir’de dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti23:19 Beytüşşebap’ta Altındağları “Geçici özel güvenlik bölgesi” ilan edildi23:12 THY EuroLeague: A. Efes: 64 - Virtus Bologna: 6723:11 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısı protestosuna polis...23:00 FETÖ üyesi eski emniyet müdürü Fethiye’de yakalandı22:57 Dev gemi iskeleye böyle çarptı22:57 İngiltere Başbakanı Sunak’tan Netanyahu’ya itidal çağrısı22:56 Sırbistan’da yakalanan kardeş katili, getirildiği İzmir’de tutuklandı22:55 Yol kapatma tartışmasında başkana saldırmaya kalktılar22:54 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir mik...22:13 İspanya Başbakanı Sanchez: "İspanya Filistin’in BM’ye tam üye olması için ç...22:13 Başkan Özçelik, borç bakiyesi ve gelir gider dengesi afişini belediye binas...22:11 Manisa’da trafik kazası: 1 yaralı22:10 Borrell: “(İran’ın İsrail’e saldırısı) Uçurumun eşiğinden uzaklaşmak zorund...22:09 BM, Filistinliler için 2,8 milyar dolarlık bağış çağrısı yapacak22:08 Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne Mustafa Çakır getirildi
Spor 08 Eylül 2016 - 11:24 Yorum: 0

Denizlispor, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor

TFF 1. Lig takımlarından Denizlispor, cumartesi günü oynayacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Denizlispor, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor

TFF 1. Lig takımlarından Denizlispor, cumartesi günü oynayacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

TFF 1. Lig'de mücadele eden yeşil-siyahlı takım, ligin 3. haftasında Yeni Malatyaspor ile 10 Eylül'de yapacağı maçın hazırlıklarını Denizli Atatürk Stadı'nda sürdürdü. Teknik Direktör Selahattin Dervent yönetimindeki antrenmanda futbolcular, ısınma hareketleri, koşu ve pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.

Teknik Direktör Dervent, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde her takımın birbirini yenecek güçte olduğunu, geçmiş sezonlarda bunun yaşandığını belirtti.

Her takımın deplasmana puan almak için geleceğini ifade eden Dervent, "Hedefimiz, değil bir puan, yarım puan bile vermemek olacak. Seyircimizin önünde iyi futbol, iyi mücadele ve üç puanla haftayı tamamlamak istiyoruz. Bayram öncesi bir bayram yapmak istiyoruz. Tüm futbolcularımın yaptıkları fedakarlıkları sahada bırakmayacaklarını biliyorum. Puan aslanın ağzında değil, midesindedir. Midesinden almak için canla başla çalışacağız, mücadele edeceğiz. İyi futbol oynayıp seyircimizi mutlu etmek istiyoruz. İyi bir sonuçla da ayrılmak istiyoruz" dedi.

Transfer sezonunun son gününde kadroya katılan Anıl Taşdemir ve Andaç Güleryüz'ün durumları hakkında konuşan Dervent, "Günden güne iyiye gidiyorlar. Ekstra antrenmanlar yapıyorlar ama takımla oyuna çıkmaları için zamana ihtiyaç var. Bu haftaki maça hazır olmaları zor" diye konuştu.

Öte yandan geçen sezon Denizlispor formasını giyen Anmar Almubaraki ve Leozinho'nun (Leandro Sales de Santana), alacakları için FIFA'ya yaptığı başvurudan sonra yeşil-siyahlı kulübün, 2 futbolcuya toplamda 571 bin Avro ödeyeceği belirtildi.

Kulüp Başkanı Süleyman Urkay, eski yönetimin Almubaraki'ye 36 bin, Leozinho'ya 51 bin Avro ödeyerek, sözleşmeleri karşılıklı feshedebilecekken bunun yapılmadığını belirtti. Urkay, "Toplam 87 bin Avro'luk ödeme bugün 571 bin Avro olarak karşımıza çıkıyor. Bu konuda sürekli büyük sıkıntılar yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber