Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:17 Kenya Genelkurmay Başkanı Ogolla helikopter kazasında hayatını kaybetti21:16 CHP Genel Başkanı Özel: "Bugün beka sorunu her 4 gençten üçünün bavulları z...21:11 A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın EURO 2024’teki rakipleri belli oldu21:07 Muğla heyeti Erasmus projesi için İspanya’ya gitti21:02 Babaeski’de tüp yüklü kamyonda korkutan yangın21:01 İtalya Dışişleri Bakanı Tajani: "(İran saldırısı) İsrail’in vereceği karşıl...21:00 Gölcük’te bungalovların kiralanması krizi belediye meclisine yansıdı: Gölcü...21:00 TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi20:59 Amasya AFAD’dan depremin sarstığı Tokat ve Yozgat’a destek ekibi20:56 Yalova’da 2 hektar ormanın yanmasına neden olan zanlı gözaltına alındı20:56 Başkan Tetik şehit yakınları ile bir araya geldi20:54 Skytrax’tan dünyanın en iyi 10 havalimanı arasına giren İstanbul Havalimanı...20:46 Yozgat’ta 3 ilçede okullar 1 gün süreyle tatil edildi20:45 Fare, araca 8 bin liralık zarar verdi20:45 Çankırı AFAD Arama Kurtarma Ekibi deprem bölgesine gönderildi20:45 Ferhat Akbaş: “Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız”20:44 Elif Şahin: “Ya tamam ya devam maçıydı ve biz devam dedik”20:44 Yozgat Valisi Özkan: “Yaralımız yoktur”20:42 Mersin’deki kazada hayatını kaybeden işçi Osmaniye’de toprağa verildi20:22 Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık belediyenin borç bilançosunu açıkladı
Spor 23 Temmuz 2017 - 10:18 Yorum: 0

Denizlispor, yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdürüyor

TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar'da girdiği kampta sürdürürken Teknik Direktör Yusuf Şimşek, devre arasına...

Denizlispor, yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdürüyor

TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar'da girdiği kampta sürdürürken Teknik Direktör Yusuf Şimşek, devre arasına kadar olan transfer yasağını avantaja çevirmenin peşinde olduklarını ifade etti.

Denizlispor, Afyonkarahisar Spor Kompleksi'nde günlük gerçekleştirdikleri antrenmanlarla yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Yusuf Şimşek gözetiminde kondisyon, toplu ve topsuz hareketler ile düz koşu şeklinde antrenmanları gerçekleştiren futbolcuların hayli hırslı oldukları gözlendi.

Yeni sezon hazırlıkları ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Şimşek, ikinci etap kampında her şeyin yolunda gittiğini ifade ederek, "Bu ikinci etap kampımız birinci etabımızı Erzurum'da tamamladık. Gayet güzel gidiyor, hava şartları da güzel. Antrenman sahalarımız ve kaldığımız otel güzel. Hiçbir şikayetimiz yok, futbolcularımızın çalışmasından da memnunuz" diye konuştu.

Açıklamalarında transfer konusuna da değinen ve devre arasına kadar transfer yasaklarının olduğunu hatırlatan Şimşek, "Bizim devre arasına kadar transfer yasağımız var ama takımımız şu an iyi durumda. Transfer olmaması bazen avantaja çevrilebilir ve inşallah biz bunu avantaja çevirmeyi düşünüyoruz. Ben futbolcu kardeşlerime güveniyorum şu an her şey iyi gidiyor" dedi.

Şimşek son olarak yeni sezonda hem oyunsal anlamda hem de mücadele anlamında değişiklikler olacağını da vurguladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber