Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 09 Şubat 2019 - 14:53 Yorum: 0

Depodan 20 bin liralık malzeme çalan şüpheli yakalandı

AYDIN (İHA) – Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, bir iş yerinin deposundan 20 bin liralık malzeme çaldığı iddia edilen şüpheli, polis ekiplerinin düzenlediği...

Depodan 20 bin liralık malzeme çalan şüpheli yakalandı

AYDIN (İHA) – Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, bir iş yerinin deposundan 20 bin liralık malzeme çaldığı iddia edilen şüpheli, polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; Kuşadası'nın Cumhuriyet Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan bir iş yerinin yan tarafında bulunan evin bodrum katındaki bu iş yerinin deposunun asma kilitlerini keserek 20 bin TL'lik malzemenin çalındığının ihbar edilmesi üzerine Kuşadası İlçe Emniyet Asayiş Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı. Olay yerinde ve çevrede bulunan tüm kamera görüntülerinin detaylı olarak incelenmesi sonucu yüzünü kapatmış bir şahsın depo bölümüne girerek el arabası ile bakır kabloları taşıdığı ve arka sokakta bulunan araçla olay yerinden ayrıldığı tespit edildi.

Polis ekipleri, buradan yola çıkarak hırsızlık olayının şüphelisi G.O.(25) isimli şüpheliyi tespit ederek yakaladı. Emniyetteki işlemleri sona erdikten sonra adli makamlara sevk edilen G.O., sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber