Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 28 Ocak 2020 - 21:58 Yorum: 0

Depremden zarar gören binaya itfaiye müdahalesi

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki deprem, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde de güçlü bir şekilde hissedildi.

Depremden zarar gören binaya itfaiye müdahalesi

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki deprem, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde de güçlü bir şekilde hissedildi. Deprem sonrası bir apartmandan beton parçalarının kopması itfaiyeyi harekete geçirdi.

Kırkağaç'ta meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Ayvalık'ın merkezindeki 5 katlı bir apartmandan beton parçalarının kopup yere düştü. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği bünyesindeki ekipleri geldi. Apartmanın üst kısmına bir merdiven uzatan itfaiye ekipleri, binanın sarsıntı nedeniyle zarar gören bölgelerindeki tehlike arz edecek beton parçalarını söktü. İtfaiye ekiplerinin çalışma yaptığı esnada binanın alt katındaki kafeteryada oturan gençlerin rahat tavırları ise dikkat çekti.

Depremden zarar gören binaya itfaiye müdahalesi

Depremden zarar gören binaya itfaiye müdahalesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber