Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mart 2015 - 10:23 Yorum: 0

Depreme dayanıklı olmayan spor salonu yıkılmaya başlandı

KARS (AA) - Sarıkamış Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde 30 yıl hizmet veren spor salonunun yıkım çalışmaları başladı.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürsel...

Depreme dayanıklı olmayan spor salonu yıkılmaya başlandı

KARS (AA) - Sarıkamış Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde 30 yıl hizmet veren spor salonunun yıkım çalışmaları başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yapılan incelemelerde salonun depreme dayanıklılık testinden geçmemesi üzerine yıkım kararı alındığını söyledi.

Sarıkamış İnönü Mahallesinde bulunan salonun, yaklaşık 30 yıldır Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde birçok sporcu ve vatandaşa hizmet ettiğini belirten Polat, şöyle konuştu:

"Gençlik ve Spor Bakanlığımıza bağlı Tesisler Dairesi Başkanlığından gelen teknik heyet, salonumuzda incelemelerde bulundu. Salonun depreme dayanıksız olması nedeniyle yıkımına karar verdiler. Bunun üzerine bakanlığımızın talimatları doğrultusunda salonun yıkım çalışmalarına başladık. Önümüzdeki aylarda daha geniş çaplı spor faaliyetlerinin yapılacağı proje çalışmalarına başlayacağız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber