Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Temmuz 2014 - 18:33 Yorum: 0

Dere yatağında kişisel evraklar ve senetler bulundu

AFYONKARAHİSAR (AA) - Sandıklı ilçesinde şehir mezarlığı yanındaki eski dere yatağında, bir dershaneye bağlı öğrenci yurtlarına ait paketler halinde ve çevreye saçılmış kişisel evraklar...

Dere yatağında kişisel evraklar ve senetler bulundu

AFYONKARAHİSAR (AA) - Sandıklı ilçesinde şehir mezarlığı yanındaki eski dere yatağında, bir dershaneye bağlı öğrenci yurtlarına ait paketler halinde ve çevreye saçılmış kişisel evraklar ve iptal edilmemiş senetler bulundu.

Dere yatağında atıl durumda bulunan dokümanlar içerisinde dershaneye ait öğrenci kayıt belgelerini ve dosyaları çevreye dağılmış halde gören vatandaşlar durumu emniyet ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis, bulunan iptali yapılmamış senetleri ve diğer evrakları tespit ederek tutanak tuttu. 

Dershane ve yurt yetkililerinin olay yerine çağrılmasıyla, evrakların kendilerine ait olduğunu, yurttaki tadilat nedeniyle arşivin söz konusu yere boşaltıldığını savundu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber