Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Ekim 2016 - 15:28 Yorum: 0

Derebahçe Sosyal Tesisleri Cuma günü açılıyor

İllkadım Belediyesi'nin 6 bin metrekarelik alana inşa ettiği Derebahçe Sosyal Tesisi'nin açılışı Cuma günü saat 15.00'te Gençlik ve Spor Bakanı Akif...

Derebahçe Sosyal Tesisleri Cuma günü açılıyor

İllkadım Belediyesi'nin 6 bin metrekarelik alana inşa ettiği Derebahçe Sosyal Tesisi'nin açılışı Cuma günü saat 15.00'te Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Samsun'un en büyük düğün ve toplantı salonu ile etüt merkezleri, etüt merkezleri, sinema ve fitness salonları, mescit, kafeterya, otopark ve dinlenme mekanları gibi birçok sosyal alanın bulunacağı Derebahçe Sosyal Tesisleri'nin temel atma töreni görkemli bir açılışla gerçekleştirilecek.

"Söz verdik yaptık"

Yaklaşık 18 ay önce temelleri atılan Derebahçe Sosyal Tesislerini 14 Ekim Cuma Günü Saat 15.00'te hizmete açacaklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Yerel seçimler öncesi halkımıza verdiğimiz sözleri sırasıyla yerine getirmenin mutluluğu ve huzurunu yaşıyoruz" dedi.

Çok fonksiyonlu sosyal tesis

'İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın" sözünün kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen İlkadım Belediye Başkan Erdoğan Tok, "Belediye olarak halkın istek ve taleplerini ön planda tutan, insana yatırım yapan bir belediyecilik anlayışı ile hizmetlerimizi şekillendiriyoruz. İlçemize yapılan hizmetleri, çağdaş belediyecilik anlayışının gereklerine uygun bir biçimde gerçekleştirme çabasındayız. Rutin belediye hizmetlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirmenin yanı sıra, ilçemize yeni ve gülümseyen bir çehre kazandırmaya çalışmaktayız. Gerek çalışma prensibimiz gerekse şehrimize yaptıklarımız bunun en güzel göstergesi olduğunu düşünmekteyiz. Bu manada Cuma günü saat 15.00'te Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay, Samsun protokolü ve halkımızın katılımıyla Derebahçe Sosyal Tesisimizin resmi açılışını gerçekleştireceğiz. Birçok alanda ihtiyaca cevap veren varlığı ile bölgede önemli bir boşluğu dolduracak olan tesisimiz bir külliye olarak hizmet verecektir. 6 dönümlük bir alana inşa edeceğimiz sosyal tesisimizin içerisinde düğün ve nikah salonları, etüt merkezleri, cep sinema salonu, fitness salonu, kafeterya, mescit ve otopark gibi birçok alanın bulunacağı çok amaçlı kültür ve yaşam merkezimizin açılışını yaparak ilçemiz için önemli bir projeyi daha hayata geçirmiş olacağız" diye konuştu.

Derebahçe Sosyal Tesisleri Cuma günü açılıyor

Derebahçe Sosyal Tesisleri Cuma günü açılıyor

Derebahçe Sosyal Tesisleri Cuma günü açılıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber