Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Ağustos 2014 - 13:58 Yorum: 0

Dereceye giren sporculardan Saygılı'ya ziyaret

KIRIKKALE (AA) - Belediye Spor Kulübü ve Polis Gücü Gençler Birliği Spor Kulübü antrenörleri ve sporcuları Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı makamında ziyaret etti.Saygılı, ziyaretten...

Dereceye giren sporculardan Saygılı'ya ziyaret

KIRIKKALE (AA) - Belediye Spor Kulübü ve Polis Gücü Gençler Birliği Spor Kulübü antrenörleri ve sporcuları Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı makamında ziyaret etti.

Saygılı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye Boks şampiyonalarında dereceye giren öğrenciler Ömer Bozer, Yasin Şaşmaz ve Sakarya da yapılan alt minikler kategorisinde Türkiye şampiyonu olan Eray Şaşmaz’a, Kick Boks kategorisinde genç bayanlarda Türkiye şampiyonu olan Elif Gökbulut’a  çeyrek altın hediye etti.

Gökbulut’un hem kenti hem de Türkiye’yi İtalya da yapılacak olan Gençler Dünya Şampiyonası'nda temsil edeceğini söyleyen Saygılı, "Antrenör ve genç sporcuları başarılarından dolayı kutluyorum. Sporun en güzel olanı ahlaklı spordur. Genç sporculara başarılarının devamını diliyorum. Bizler ellerimizden gelen desteği her zaman vermeye hazırız" dedi.

Öte yandan, Cumhuriyet Meydanına yapılması planlanan yer altı katlı otopark için fizibilite çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan meydan altı katlı otopark projesinin zemin inceleme çalışmalarının başlandığını, meydana kurulan zemin etüt aracı ile zemin incelemesi yapılacağı belirtildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber