Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 04 Temmuz 2022 - 20:38 Yorum: 0

Derede mahsur kalan köpeği itfaiye eri sırtında taşıdı

Trabzon'da derede mahsur kalan yaralı köpek itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Derede mahsur kalan köpeği itfaiye eri sırtında taşıdı

Trabzon'da derede mahsur kalan yaralı köpek itfaiye ekiplerince kurtarıldı. İtfaiye personeli köpeği sırtında taşıyarak araca kadar götürdü.

Ortahisar ilçesi Çağlayan Mahallesi Dereboyu Yanlıca Küme Evleri bölgesinde derede mahsur kalan köpeği fark eden vatandaşlar, kendi imkanları ile köpeği bulunduğu yerden çıkaramayınca durumu 112'ye bildirdi. İhbarı alan Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Ortahisar İtfaiye Grup Amirliği ekipleri olay yerine gitti. İtfaiye personeli, gözünden yaralı olan köpeği küçükbaş hayvan taşıma çantasına koyarak, sırtında araca kadar götürdü. Yaralı köpek tedavisi yapılmak üzere Trabzon Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'na götürülürken, vatandaşlar itfaiye personelinin duyarlılığına teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber