Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 07 Ekim 2016 - 15:13 Yorum: 0

Dereköylüler daha sağlıklı ve kesintisiz suya kavuşuyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula'nın Dereköy Mahallesinin 11 bin 500 metrelik içme suyu...

Dereköylüler daha sağlıklı ve kesintisiz suya kavuşuyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula'nın Dereköy Mahallesinin 11 bin 500 metrelik içme suyu altyapısını yenileyerek mahalleyi daha sağlıklı ve kesintisiz suya kavuşturuyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Dereköy Mahallesindeki içme suyu altyapı çalışmalarına start verdi. Mahallenin toplam 11 bin 500 metrelik eski içme suyu hattı, MASKİ tarafından komple yenileniyor. MASKİ ayrıca, mahalleye yeni bir terfi hattı döşüyor. MASKİ'nin Dereköy'deki çalışmaları tamamlandığında, mahallenin deforme olan hattından kaynaklı patlaklar ve kesintiler son bularak, vatandaşlara daha sağlıklı içme suyu temin edilmiş olacak.

MASKİ'nin mahallede yürüttüğü çalışmaları, Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinatörü Önder Baştürk, MASKİ ilçe Sorumlusu Adem Zobudoğuş ve Dereköy Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Hancı da yakından takip ettiler. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Dereköy Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Hancı, "Mahallemizdeki ana kanalizasyon hattı döşememizde sona gelindi. Şimdi 20 yıllık içme suyu hattımız yenileniyor. Bütün çalışmalar için Büyükşehir Belediye'mize ve MASKİ'ye teşekkür ediyorum." dedi.

Dereköylüler daha sağlıklı ve kesintisiz suya kavuşuyor

Dereköylüler daha sağlıklı ve kesintisiz suya kavuşuyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber