Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 12 Ekim 2016 - 18:03 Yorum: 0

Dergiden FETÖ’ye karikatürlü tepki

Zonguldak'ta yayın hayatına başlayan İmza Dergisi, kapağındaki karikatürle FETÖ'ye tepki gösterdi.

Dergiden FETÖ’ye karikatürlü tepki

Zonguldak'ta yayın hayatına başlayan İmza Dergisi, kapağındaki karikatürle FETÖ'ye tepki gösterdi.

Fetullah Gülen, dergi kapağında elinde kanlı tırpanı, timsah gözyaşları, Türkiye'yi kan gölüne döndürmesiyle tasvir edildi. Karikatürist Şerif Cihan'ın çizdiği karikatür, 15 Temmuz'u ve FETÖ'nün yaptıklarını özetledi. Haber içeriğinde de Türkiye ve Zonguldak'a verdiği zararlar anlatılırken, vatandaşın 15 Temmuz darbe girişimi sonrası verdiği mücadeleye de dikkat çekiliyor.

Derginin detaylarında ise şu bilgilere yer verildi:

"Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz günü gerçekleştirmeye çalıştığı darbe girişimi Türkiye'ye telafisi güç yaralar açtı. Şeytanın bile aklına gelmeyecek yöntemlerle ülkenin dinamiklerini yıkıp geleceğiyle oynayan FETÖ, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında 179'u sivil 246 kişinin şehit, bin 391'i sivil bin 536 kişinin yaralanmasına sebep oldu. Zonguldak ve bölgesinde, İstanbul ve Ankara merkezli darbe girişimi sırasında bir hareket olmazken yapılan araştırmalarla FETÖ destekçisi kişiler tespit edildi. 28 Eylül tarihi itibariyle Zonguldak'ta, 424 görevden uzaklaştırma/açığa alma ve 393 kamu görevinden çıkarma/iş akdi feshi yapıldı. Ayrıca; 353 tutuklu, 17 gözaltı ve 4 aranan bulunmakta olup, adli kontrol şartıyla 60 kişi serbest kalırken 14 kişi de serbest bırakıldı. Ayrıca 7 özel eğitim kurumu, 16 özel öğrenci yurdu ve 5 dernek olmak üzere toplam 28 kurum da kapatıldı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün verdiği somut zararların ötesinde İslamiyet'e, Türkiye'ye ve cemaatlere verdiği güven ve itibar zararı ise ölçülemeyecek kadar büyük oldu. Aradan aylar geçmesine rağmen yaraların sarılamadığı darbe girişiminin zararlarının uzunca bir süre devam edeceği gözlenirken, hala daha FETÖ yanlılarının olması terör örgütü ile mücadelede sona gelinmediğini gözler önüne seriyor. Yıllardır "melek" gibi görünerek "şeytani" zihniyetle devletin üst kademeleri dahil milyonlarca insanı kandıran Fetullah Gülen'in aslında, İslamiyet'e değil Yahudilere hizmet ettiği ortaya çıktı. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Zonguldak'ta da milli birlik ve seferberlik halinde dik durularak tüm dünyaya demokrasi dersi verildi. Özellikle Zonguldak Valisi Ali Kaban ile Emniyet Müdürü Osman Ak'ın tam koordineli şekilde çalışması Zonguldak halkı tarafından takdir topladı."

Dergiden FETÖ’ye karikatürlü tepki

Dergiden FETÖ’ye karikatürlü tepki

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber