Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 16 Nisan 2022 - 17:58 Yorum: 0

Derince’de satranç turnuvası başladı

Derince Belediyesi'nin ev sahipliğinde 2 gün boyunca öğrenciler arasında gerçekleşecek satranç turnuvası yoğun bir katılımla başladı.

Derince’de satranç turnuvası başladı

Derince Belediyesi'nin ev sahipliğinde 2 gün boyunca öğrenciler arasında gerçekleşecek satranç turnuvası yoğun bir katılımla başladı.

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde kültürel ve sportif faaliyetlerin hız kesmeden devam ettiği Derince'de bir etkinlik daha organize edildi. Derince Belediyesi'nin Türkiye Satranç Federasyonu ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın birlikte düzenlediği ve iki gün boyunca devam edecek olan Bir Hamle Önde Satranç Turnuvası bugün itibarıyla başladı. Derince Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen turnuvanın açılışına katılan Başkan Aygün, turnuvanın ilk hamlesini yaparak, şampiyonayı başlattı. Turnuvaya belediye meclis üyesi Yasin Kayı, gençlik hizmetleri ve spor ilçe müdürü Yusuf Yüksel çok sayıda öğrenci katıldı. Turnuvada ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri hünerlerini gösterdi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, turnuvada mücadele veren tüm sporculara başarılar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber