Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 30 Ocak 2015 - 12:23 Yorum: 0

Dernek binasına kumar operasyonu

Diyarbakır'da aralarında Kente ve İnsanlığa Hizmet Derneği'nin de bulunduğu bazı adreslere yapılan operasyonda kumar oynattıkları ve oynadıkları gerekçesiyle 25 kişi hakkında işlem yapıldı

Dernek binasına kumar operasyonu

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da bir derneğin de aralarında bulunduğu farklı adreslere yapılan operasyonda, kumar oynattıkları ve oynadıkları gerekçesiyle 25 kişi hakkında Kabahatler Kanunu'ndan işlem yapıldı.

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kumar oynatıldığı iddiasıyla aralarında Kente ve İnsanlığa Hizmet Derneği'nin de bulunduğu farklı adreslere eş zamanlı operasyon yaptı.

Operasyonda, kumar oynattıkları ve oynadıkları tespit edilen 25 kişiye Kabahatler Kanunu kapsamında idari para cezası kesildi.

Polis ekipleri, kumar oynamada kullanılan suç aletlerine de el koydu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber