Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 30 Kasım 2020 - 15:48 Yorum: 0

Dernek binasında oyun oynayan 10 kişiye 31 bin 500 lira ceza kesildi

ESKİŞEHİR (İHA) – Eskişehir'de, bir dernek binasında oyun oynayan ve sosyal mesafe kuralına uymadığı belirlenen 10 kişiye 31 bin 500 lira idari yaptırım...

Dernek binasında oyun oynayan 10 kişiye 31 bin 500 lira ceza kesildi

ESKİŞEHİR (İHA) – Eskişehir'de, bir dernek binasında oyun oynayan ve sosyal mesafe kuralına uymadığı belirlenen 10 kişiye 31 bin 500 lira idari yaptırım cezası uygulandı, dernek çalışanı hakkında da adli işlem başlatıldı.

Odunpazarı Suç Önleme ve Soruşturma ekipleri tarafından Emek mahallesinde Ö.K.'nin çalıştığı dernek içerisinde 10 kişinin bulunduğu ve ortamda oyun oynandığı tespit edildi. 10 kişiye sosyal mesafe kuralına uymadığı gerekçesiyle 31 bin 500 lira idari yaptırım cezası uygulandı. Ayrıca dernek çalışanı Ö.K. hakkında Bulaşıcı Hastalıklara İlişkin Tedbirlere Aykırı Davranma suçundan adli işlem yapıldı.

Bu arada Cumhuriyet mahallesinde polis ekipleri tarafından şüphe üzerine inceleme yaptığı H.G.'nin sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettiği tespit edilerek hakkında işlem başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber