Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Aralık 2014 - 09:58 Yorum: 0

Dernekpazarı'nda aile içi iletişim semineri

TRABZON (AA) - Dernekpazarı Kaymakamlığı ve Müftülüğünce aile içi iletişim semineri düzenlendi.Dernekpazarı Bölge Kız Kur'an Kursu konferans salonunda düzenlenen seminerin açılışı...

Dernekpazarı'nda aile içi iletişim semineri

TRABZON (AA) - Dernekpazarı Kaymakamlığı ve Müftülüğünce aile içi iletişim semineri düzenlendi.

Dernekpazarı Bölge Kız Kur'an Kursu konferans salonunda düzenlenen seminerin açılışı konuşmasını Kaymakam Selim Erkovan yaptı.

Ardından söz alan ilçe Müftüsü Abdullah Aksoy, ilçede sağlıklı ve huzurlu aile için seferberlik ilan ettiklerini belirterek, "Günümüz toplumunda aile içi sorunların temelinde iletişim eksikliği yatmaktadır. Maalesef çevremizde de görmekteyiz ki evini terkedip aylarca çoluk çocuğunun tarafına bakmayanlar var. Hatta gidip gizlice imam nikahı yapanlar da var. Resmi nikahsız gizlice kıyılan imam nikahının  bir geçerliliği,  yaptırımı yoktur. İki nikahın beraber kıyılması gerekir. Bizler bu ailelerle irtibaata geçip sorunları ve sıkıntıları yerinde tespit edip çareler aramaya çalışacağız" dedi.

Seminerde, ilçe vaizi Ahmet Bayraktar, Akköse Kur'an Kursu öğreticisi Muharrem Uzun ve imam hatip Nafız Özkan sunum yaptı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber