Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 06 Ekim 2022 - 19:44 Yorum: 0

Dernekten öğrencilere destek

Samsun'un Bafra ilçesinde faaliyet gösteren Umut Derneği, öğrencilere araç-gereç desteğinde bulundu.

Dernekten öğrencilere destek

Samsun'un Bafra ilçesinde faaliyet gösteren Umut Derneği, öğrencilere araç-gereç desteğinde bulundu.

Dernek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Hasan Çakın Mesleki ve Anadolu Lisesi'nde öğrencilere kırtasiye, defter, forma, kumaş ve ip gibi malzemelerden oluşan destek verdi. Ayrıca tespit edilen ihtiyaç sahibi 155 öğrenciye de dernek binasında kırtasiye, forma yardımında bulunan Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin, "Öğrencilerin eğitimini desteklemek önceliğimiz. Gönüllülerimizin bağışladığı malzemeleri öğrencilerimize teslim ettik. Bugün de Kız Meslek Lisesi öğrencilerine kumaş ve ip götürdük. Pratik dersleri olan giysi atölyesinde kullanılacak olan malzemeleri okul müdürü Yıldıray Baş'a teslim ettik. Bir yardım köprüsü olan derneğimize yaptıkları bağışlar için gönüllülerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber