Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 18 Eylül 2019 - 10:48 Yorum: 0

Dersimiz, sahil temizliği

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya'da düzenlenen sahil temizliği etkinliğine katılan Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri...

Dersimiz, sahil temizliği

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya'da düzenlenen sahil temizliği etkinliğine katılan Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri sahildeki atıkları topladı.

Mudanya, Gemlik ve Karacabey sahillerini yaz sezonu boyunca düzenli olarak temizleyip, tatilcilerin daha sağlıklı bir ortamda sahillerden yararlanmasını sağlayan Park Bahçeler ve Sahil Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, düzenlediği farklı etkinliklerle çevre konusunda farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Farklı sivil toplum kuruluşları ve eğitim kurumlarıyla işbirliğinde düzenlenen çevre etkinliklerine bu kez Mudanya Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri destek verdi.

Mudanya sahilinde düzenlenen atık toplama etkinliğinde öğrenciler, sahildeki atıkları büyük bir titizlikle topladı.

Dersimiz, sahil temizliği

Dersimiz, sahil temizliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber