Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Temmuz 2014 - 22:48 Yorum: 0

Dersimspor'dan iftar

TUNCELİ (AA) – Dersimspor Kulüp Başkanı Erdal Güntaş, Tunceli Valisi Osman Kaymak ve yetkililerle iftarda bir araya geldi.Bir otelde gerçekleştirilen iftar yemeğinde konuşan Vali Osman Kaymak,...

Dersimspor'dan iftar

TUNCELİ (AA) – Dersimspor Kulüp Başkanı Erdal Güntaş, Tunceli Valisi Osman Kaymak ve yetkililerle iftarda bir araya geldi.

Bir otelde gerçekleştirilen iftar yemeğinde konuşan Vali Osman Kaymak, "İlimizi son birkaç yıldır Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Dersimspor, bu yılda 3. Lige çıkmak için ter dökecek. Bu hasreti gidermek için birlik içinde hareket edeceğiz. Dersimspor’u inşallah el birliğiyle bu yıl 3. Lige çıkaracağız. Hedefimiz bu olacak" dedi.

Güntaş ise "Son yıllarda Dersimspor’u 3. Lige çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız. Geçmiş yıllarda bize destek veren ve vermeye devam eden herkese saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

İftara,  Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, Vali Yardımcıları Kenan Eskin, Eşref Yonsuz, İl Özel İdare Genel Sekreteri Nazif Yıldırım, Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Cengiz kurum müdürleri ve kulüp yöneticileri katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber