Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 26 Ağustos 2016 - 14:08 Yorum: 0

Derya Över: “Kurban Bayramı yurt dışı tur fırsatları yüzleri güldürüyor”

Cafe Tur Ürün ve Satış Müdürü Derya Över, Kurban Bayramı tatilinin 9 güne uzatılmasıyla birlikte, tatilcilerin yurt dışı seyahatlerinde rezervasyon...

Derya Över: “Kurban Bayramı yurt dışı tur fırsatları yüzleri güldürüyor”

Cafe Tur Ürün ve Satış Müdürü Derya Över, Kurban Bayramı tatilinin 9 güne uzatılmasıyla birlikte, tatilcilerin yurt dışı seyahatlerinde rezervasyon yoğunluğu oluşturduklarını belirtti.

Dünyanın 150 ülkesinden 350'nin üzerinde bölgeye yurt dışı turu düzenleyen Cafe Tur'un Ürün ve Satış Müdürü Derya Över, yılın son uzun resmi tatili olması nedeniyle Kurban Bayramı yurt dışı turlarına yoğun ilginin olduğunu belirtti. Över, Kurban Bayramı tatili için en çok tercih edilen ve ekonomik olan destinasyonlar hakkında da detay verdi. Thassos, Budva ve Halkidiki'nin yılın en popüler tatil destinasyonları olduğunu belirten Över: "Thassos, Budva ve Halkidiki muhteşem plajları, turkuaz denizi ve hareketli gece hayatı ile öne çıkan tatil cennetleri. Diğer alternatiflere göre ekonomik olması sebebiyle denizseverler tarafından ilgi görüyor. Üç destinasyon da Kurban Bayramı'nda tercihini deniz tatilinden yana kullanacakları memnun edecektir" dedi.

"Çoklu turlarla bir çok şehri keşfedin"

Kurban Bayramı'nda çoklu turlarla birden çok şehri cazip fiyat seçenekleriyle keşfedebileceklerini ifade eden Över:"Kurban Bayramı süresince özellikle balkanları keşfetmek isteyen seyahatseveler için Bulgaristan Romanya Transilvanya Turu, Baştan Sona Büyük Balkanlar Turu ve Yunanistan Makedonya Bulgaristan Turu öne çıkan fırsatlar arasında yer alıyor" diye konuştu.

"Paris her zaman doğru tercih"

Paris'in her zaman ilk tercih olduğunu kaydeden Över:" Paris turu her mevsimde akla gelen seçeneklerden biri. Eiffel Kulesi'nin muhteşem manzarasından şehri izleyebilir, Champs-Élysées'de (Şanzelize Caddesi) birbirinden şık ve güzel kafe ya da restaurantlarda bir şeyler yiyebilir, içebilirsiniz. Paris Kurban Bayramı'nda da yurt dışı tatili düşünenlerin ilk tercihleri arasında olacaktır" ifadelerini kullandı.

"Ortaçağ'ı tekrar yaşamak: Prag"

Eski bir tarihe ev sahipliği yapması ve mimarisini günümüze kadar koruyarak Ortaçağ atmosferini yakından hissetmek isteyecekler için Prag Turunun Kurban Bayramı'nda iyi bir alternatif oluşturduğunu belirten Över:" Bilinen bir çok müze, katedral, kilise, kale ve tarihi meydanlarını keşfederek, Ortaçağ havasını modern dünyada yaşamanızı sağlayacak oldukça iyi bir alternatif. Bununla birlikte kısaca bir not düşmekte fayda var. Cafe Tur, seyahatte tarih bazlı sorunları çözerken aynı zamanda, otel ve uçak seçeneklerine dilediğiniz gibi müdahale edebilmenizi sağlıyor. Tur içerisinde sunulan oteli ya da havayolunu beğenmezseniz, değiştirme imkanına sahipsiniz. Alacağınız hizmetin kalitesi için seçeceğiniz tur operatörüne mutlaka dikkat etmeniz gerekmekte. Aksi halde karşılaşmak istemediğiniz sürprizlerle karşılaşmak durumunda kalabilirsiniz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber