Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 06 Eylül 2018 - 14:18 Yorum: 0

DESOB’dan Başkan Atilla’ya ziyaret

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu ve beraberindeki heyet Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'yı...

DESOB’dan Başkan Atilla’ya ziyaret

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu ve beraberindeki heyet Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'yı ziyaret etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'ya sivil toplum kuruluşlarından ziyaretler devam ediyor. Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (DESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Alican Ebedinoğlu ve beraberindeki heyet Başkan Atilla'yı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmalarla ilgili heyete bilgi veren Başkan Atilla'ya, Ebedinoğlu tarafından DESOB Yönetimi adına esnaflara verdiği önemden ve Diyarbakır'a yapılacak küçük sanayi sitelerine verdiği destekten dolayı hediye takdim etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber